Op zoek naar een professionele dames-, heren- of kinderkapper in Zoetermeer met een persoonlijke benadering? Welkom bij BABOS Hair Salon! Wij geven u het kapsel dat perfect bij uw persoonlijkheid past, omdat we goed kijken naar wie u bent, de vorm van uw gezicht, de kleur van uw ogen en huid, uw kledingstijl en uw beroep. U wordt geknipt zoals u dat wilt en altijd kunt u rekenen op deskundig advies en frisse ideeën.

BABOS Hair Salon werkt met zeer ervaren kappers, die op de hoogte zijn van de laatste haartrends. Wij maken gebruik van de beste en nieuwste knip- en kleurtechnieken, onder meer door onze jaarlijkse trainingen. Wij maken gebruik van de beste apparatuur om onze kwaliteit te waarborgen.

Van knippen, balayage, permanent, highlights en epileren tot slechts de uitgroei bijwerken, de haarstylisten van BABOS Hair Salon zijn van alle markten thuis. Wij zorgen ervoor dat u de salon met een glimlach verlaat.

Naast onze behandelingen bieden wij ook verschillende professionele haarverzorgings- en stylingsproducten op basis van hoogwaardige argan olie. Wij hebben verschillende productlijnen met elk hun unieke eigenschappen.

Het niveau van ons werk is hoog, maar de sfeer in de salon is laagdrempelig. Het interieur van onze kapsalon is huiselijk ingericht. Iedereen is welkom; iedereen verdient een luxe kapperservaring.

Bij BABOS Hair Salon kunt u contact betalen of pinnen.

Als student krijg je 10% cadeaukorting op een behandeling op vertoon van je studentenpas.

 

Kijkt u op onze site naar de behandelprijzen  en zie dat onze diensten tegen een allervriendelijkste prijs aangeboden worden.

Kom langs! Met of zonder afspraak.

Bij BABOS Hair Salon staan we altijd voor u klaar.