Op zoek naar een professionele dames-, heren- of kinderkapper in Zoetermeer met een persoonlijke benadering? Welkom bij BABOS Hair Salon! Wij geven je het kapsel dat perfect bij jouw persoonlijkheid past, omdat we goed kijken naar wie je bent, de vorm van je gezicht, de kleur van je ogen en huid, je kledingstijl en je beroep. Je kapsel sluit aan op je wensen en je kan altijd rekenen op deskundig advies en frisse ideeën.

BABOS Hair Salon werkt met zeer ervaren kappers, die op de hoogte zijn van de laatste haartrends. Wij maken gebruik van de nieuwste knip- en kleurtechnieken en het beste apparatuur om de kwaliteit te waarborgen.

Van knippen, balayage, permanent, highlights en epileren tot slechts het bijwerken van uitgroei, onze haarstylisten zijn van alle markten thuis. Wij bieden het complete plaatje en zorgen ervoor dat je de salon met een glimlach verlaat.

Naast de behandelingen bieden wij ook verschillende professionele haarverzorgings- en stylingsproducten aan. Wij hebben verschillende productlijnen met elk hun unieke eigenschappen.

Wij leveren werk van hoog niveau; onze hairstylisten zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent. De sfeer in de salon is informeel, iedereen is welkom en kan rekenen op een luxe kapperservaring.

Bij BABOS Hair Salon kan je contact betalen of pinnen.

Als student ontvang je 10% studentenkorting op een behandeling (op vertoon van je studentenpas).

 

Kom langs! Met of zonder afspraak

Bij BABOS Hair Salon staan we altijd voor u klaar